Астрономи виявили велику планету розміром з Нептун, яка обертається навколо білої карликової зірки. Планета в чотири рази більше зірки, і білий карлик повільно руйнує планету: тепло білого карлика випаровує матеріал з атмосфери планети, утворюючи кометоподобный хвіст.

WDJ0914+1914, universetoday

Білий карлик - це кінцевий стан таких зірок, як наше Сонце. Коли у зірки, подібної до Сонця, закінчується паливо, вона перетворюється на червоного гіганта. На цьому етапі велика частина маси зірки скидається в космос. Після цього залишається компактний, відносно невеликий білий карлик.

Нептун, hiroved

Нагадаємо, що компанія Huawei може відмовитися від співпраці з Samsung. Повідомляється, що компанія може самостійно виготовляти компоненти для своїх смартфонів, що значно здешевить вартість майбутніх флагманів від китайців.

Популярні новини зараз

Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Qualcomm зайнялася розробкою нового iPhone 12. Головною фішкою флагмана стане наявність 5G мережі.

Також Знай.uа писав, що експерти обрали найбільш потужні смартфони листопада 2019 року. Серед них як і новинки, так і відомі всім флагманські моделі.