Apple Watch знову рятують життя. Функція Emergency SOS знадобилася двом каякерам в Пуерто-Ріко, які вийшли без рятувальних жилетів, і їх каяки затонули.

Apple Watch 4

Повідомляється, що ці двоє були туристами, які каталися на байдарках біля пляжу Ocean Park в Сан-Хуані, Пуерто. Однак з-за небезпечних водних умов і рекомендацій по інтенсивному серфінгу вода забрала їх каяки. У результаті двоє чоловіків опинились у скрутному становищі.

Apple Watch 4

За даними берегової охорони США, чоловіки були змушені плавати у воді протягом декількох годин після затоплення каяків. На щастя, один з чоловіків був одягнений в Apple Watch, які він міг використовувати для виклику екстрених служб з функцією Emergency SOS. При цьому берегова охорона і місцева поліція змогли виявити їх за допомогою вертольота.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei може відмовитися від співпраці з Samsung. Повідомляється, що компанія може самостійно виготовляти компоненти для своїх смартфонів, що значно здешевить вартість майбутніх флагманів від китайців.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Qualcomm зайнялася розробкою нового iPhone 12. Головною фішкою флагмана стане наявність 5G мережі.

Також Знай.uа писав, що експерти обрали найбільш потужні смартфони листопада 2019 року. Серед них як і новинки, так і відомі всім флагманські моделі.