На цьому тижні Qualcomm представила свій новий 3D-датчик відбитків пальців. Система отримала назву “Sonic 3D Max”, і вона здатна розпізнавати до двох пальців одночасно. Цьому сприяла його поверхня, яка в 17 разів більше, ніж у попереднього покоління.

Qualcomm Snapdragon 855 Plus

Оптичні датчики, які вбудовані в смартфони OnePlus 7T, виконують двовимірне відображення вашого пальця. Це дозволяє обдурити сенсор простим клоном пальця.

Qualcomm 855+

Що стосується 3D-сенсорів, таких як новий Sonic 3D Max компанії Qualcomm, цей сценарій не відповідає дійсності. У компанії повідомили, що датчик все ще може контролювати частоту серцевих скорочень, що робить неможливим використання синтетичних пальців або муляжів.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei може відмовитися від співпраці з Samsung. Повідомляється, що компанія може самостійно виготовляти компоненти для своїх смартфонів, що значно здешевить вартість майбутніх флагманів від китайців.

Як повідомляв Знай.ua компанія компанія Qualcomm зайнялася розробкою нового iPhone 12. Головною фішкою флагмана стане наявність 5G мережі.

Також Знай.uа писав, що експерти обрали найбільш потужні смартфони листопада 2019 року. Серед них як і новинки, так і відомі всім флагманські моделі.