Компанія Apple планує переключити користувачів на 100% бездротовий зв'язок. Вже до 2021 року в iPhone не буде ніяких портів.

Аналітик Мін-Чі Куо сказав, що Apple відмовиться не лише від Lightning, але і від інших портів.

Компанія Apple випустить смартфон без роз'ємів

Поступово користувачі продукції Apple переключалися на хмарні сервіси для резервного копіювання даних і на AirDrop для передачі файлів між iPhone, Mac, iPod і іншими пристроями.

Слід зазначити, що більшість користувачів не звикли до бездротової зарядки. Однак, звички повинні змінюватися дуже швидко з розвитком бездротових технологій.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Поява iPhone без портів цілком реальна вже в 2021 році. За словами Куо, компанія збирається видалити порт Lightning, однак не на всіх iPhone.

Компанія Apple випустить смартфон без роз'ємів

До того ж, Куо вважає, що в 2020 році компанія Apple представить відразу 5 смартфонів: Phone c OLED-екранами з діагоналлю 5,4, і 6,7 6,1 дюйма і підтримкою 5G. Відрізнятися вони будуть не тільки екранами, але і технологіями камери.

Також він додав, що в 2020 році Apple випустить і п'ятий гаджет, а саме продовження бюджетного iPhone — SE 2. За його словами, це буде пристрій з 4,7-дюймовим РК-дисплеєм і форм-фактором, практично ідентичним iPhone 8.

Компанія Apple випустить смартфон без роз'ємів

Нагадаємо, що в мережі розгорівся скандал з компанією Apple, яка в своїх додатках погоди позначила Крим російським.

Як повідомляв портал Знай.ua, Apple вже незабаром випустить відразу 5 нових смартфонів.

Також портал Знай.ua писав, що Apple нарешті пояснила причину проблеми конфіденційності з новими моделями iPhone 11 і iPhone 11 Pro щодо відстеження місця розташування.