Компанія Nikola презентувала новий электрогрузовик Nikola Tre. Тягач спеціально створений для європейського ринку, але на українських дорогах він теж може з'явитися найближчим часом.

Nikola Tre,фото: autonews.autoua

Як відомо, три місяці тому американська компанія Nikola розпочала співпрацю з італійською компанією, яка займається виробництвом тягачів. За час партнерства був розроблений макет спільного електричного вантажівки для Європи. Тягач призначений для міжрегіональних перевезень, що говорить про його величезною дальності ходу, навіть з величезним вантажем. Офіційна презентація акумуляторного тягача повинна відбутися у вересні 2020 року в Ганновері, так що варто трохи почекати. Непогана конкуренція Tesla, так як вантажівки ще не з'явилися на дорогах, так що компанія ще може наздогнати творіння Маска.

Nikola Tre,фото: autonews.autoua

Нагадаємо, що компанію Google звинуватили в крадіжці текстів для пісень. Схоже, назріває гучний скандал, так як компанія просто використовує без дозволу величезну бібліотеку текстів для пісень.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi повідомила, що флагманський Xiaomi Mi Mix 10 отримає топовий процесор від Qualcomm. Девайс отримає потужний процесор, а також передову начинку і величезний акумулятор.

Також Знай.uа писав, що компанія SpaceX відправить у космос готель для роботів. Компанія відправить роботів на МКС, які будуть займатися виявленні пошкодження зовнішнього корпусу космічної станції.