Samsung і Huawei є конкурентами в сфері споживчих товарів. Але незалежно від цього, обидві компанії є діловими партнерами, а остання являє собою величезний джерело доходу для перших Але згідно з новим звітом, південнокорейський технологічний гігант може незабаром втратити потік доходів від Huawei в найближчі пару років.

Samsung TV, ITC

Примітно, що п'ять найбільших клієнтів Samsung в кінці четвертого кварталу 2019 року були такими компаніями, як Apple, Best Buy, Deutsche Telekom, Verizon і Huawei. Кожна з цих компаній також є різні галузі, в яких Samsung спеціалізується, такі як смартфони, напівпровідники, дисплеї, мережі 5G і багато іншого.

Huawei

Історично склалося так, що Huawei покладається на напівпровідниковий бізнес Samsung в якості флеш-пам'яті DRAM і NAND для своїх смартфонів. Однак цього може прийти кінець з-за нової ініціативи уряду Китаю щодо стимулювання місцевої промисловості та мінімізації залежності від імпортних компонентів протягом наступних 5 років. Це знаменує собою значне зрушення у виробничій сфері Китаю до 2025 року.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, що компанію Google звинуватили в крадіжці текстів для пісень. Схоже, назріває гучний скандал, так як компанія просто використовує без дозволу величезну бібліотеку текстів для пісень.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi повідомила, що флагманський Xiaomi Mi Mix 10 отримає топовий процесор від Qualcomm. Девайс отримає потужний процесор, а також передову начинку і величезний акумулятор.

Також Знай.uа писав, що компанія SpaceX відправить у космос готель для роботів. Компанія відправить роботів на МКС, які будуть займатися виявленні пошкодження зовнішнього корпусу космічної станції.