днями китайський виробник телефонів Huawei анонсував новий флагман Nova 6 5G. Смартфон отримав топову начинку, а також хорошу фронтальну камеру з двох датчиків. Експерти з DxOMark перевірили на якість камеру

Huawei Nove 6 5G, gizchina

Отже, давайте почнемо з того, що Huawei Nova 6 5G вдалося набрати 100 балів. Тепер, незважаючи на те, що DxOMark не обмежує свою систему нарахування балів до 100, результат, досягнутий Nova 6 5G, як і раніше, є найвищим за всю історію сайту. Це означає, що це кращий смартфон для знімків себе коханого..

Як він отримав такий високий бал? Ну, за словами DxOMark, Nova 6 5G дійсно хороший в пошуку правильної експозиції. Крім того, хороша зйомка, деталізація і низький рівень шуму були присутні при зйомці зі спалахом.

Huawei Nova 6, Overclockers

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Нагадаємо, що компанію Google звинуватили в крадіжці текстів для пісень. Схоже, назріває гучний скандал, так як компанія просто використовує без дозволу величезну бібліотеку текстів для пісень.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi повідомила, що флагманський Xiaomi Mi Mix 10 отримає топовий процесор від Qualcomm. Девайс отримає потужний процесор, а також передову начинку і величезний акумулятор.

Також Знай.uа писав, що компанія SpaceX відправить у космос готель для роботів. Компанія відправить роботів на МКС, які будуть займатися виявленні пошкодження зовнішнього корпусу космічної станції.