За словами дослідників TrendMicro, шпигунське ПЗ під назвою CallerSpy в даний час намагається захопити особисті дані користувачів мережі, особливо тих, хто користується смартфоном на Android. Після проникнення на ваш смартфон шкідлива програма робить скріншоти всього, що ви робите, без вашого відома.

Смартфони Xiaomi

“Ми виявили нове сімейство шпигунських програм, замаскованих під чати фішинговий веб-сайті”, - кажуть експерти TrendMicro. За їх словами, шкідливе ПЗ розповсюджується через файли АПК в Інтернеті. Поки, на відміну від багатьох шкідливих програм для Android, CallerSpy, на щастя, не вдалося проникнути в Google Play Store, але це лише питання часу, враховуючи захист Google.

Смартфони Xiaomi

Нагадаємо, що компанію Google звинуватили в крадіжці текстів для пісень. Схоже, назріває гучний скандал, так як компанія просто використовує без дозволу величезну бібліотеку текстів для пісень.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi повідомила, що флагманський Xiaomi Mi Mix 10 отримає топовий процесор від Qualcomm. Девайс отримає потужний процесор, а також передову начинку і величезний акумулятор.

Також Знай.uа писав, що компанія SpaceX відправить у космос готель для роботів. Компанія відправить роботів на МКС, які будуть займатися виявленні пошкодження зовнішнього корпусу космічної станції.