Сайт Lyrics Genius подав до суду на Google, заявивши, що компанія продовжує свідомо копіювати тексти пісень і використовувати їх в результатах пошуку. Genius також стверджує, що практика Google є антиконкурентною, і вона вимагає від Google і партнерів компенсації за 50 мільйонів доларів.

Google Chrome

Google відображає тексти пісень, які надаються партнерами у відповідь на певні пошукові запити. Раніше в цьому році Genius стверджував, що в деяких випадках ці тексти були скопійовані з його веб-сайту, що можна було відстежити за допомогою хитрої схеми водяних знаків.

Google запускає новий сервіс

У скарзі, поданій в Брукліні, Нью-Йорк, 3 грудня, говориться, що поведінка Google не тільки порушує умови угоди про обслуговування, але і витягує вигоду з “десяти років і десятків мільйонів доларів”, які Genius витратив на розвиток свого бізнесу і бази даних, і тому це рівносильно недобросовісної конкуренції.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.