У вівторок, 3 грудня, в Україні запустили новий сервіс грошових переказів Moneytou, який дозволяє переводити гроші через додаток Viber. Про це в прес-релізі повідомила прес-служба Mastercard. Втім, подібні послуги вже давно користуються популярністю в іншому месенджері - Telegram, і там вже не перший рік доступні переклади з допомогою банку ПриватБанк.

Переводити кошти в додатку можуть власники картки будь-якого українського банку, які користуються Viber. Месенджер повинен бути зареєстрований на номер одного з українських операторів зв'язку.

Viber

2019 року сервіс був запущений в Угорщині, а Україна стала другою в світі країною, де доступний Moneytou. Відмінні новини для тих, хто займається частими грошовими переказами. З допомогою месенджера це можна зробити набагато простіше.

Комісія послуги складає 5 грн + 1% від суми переказу. Максимально можна перевести 14900 грн.

Популярні новини зараз

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Viber

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.