Додаток для створення коротких відеороликів, TikTok, звинувачується в судовому позові, в якому стверджується, що додаток збирає дані користувачів і відправляє їх в Китай. За повідомленнями, американські користувачі програми висунули численні звинувачення щодо недавнього неправомірного використання цензури. Китайська соціальна мережева платформа спростувала ці претензії, оскільки зіткнулася з проблемою національної безпеки у Вашингтоні.

Смартфони Xiaomi

В позові проти додатки також стверджувалося, що додаток “включає в себе програмне забезпечення для спостереження з Китаю”. Це дозволило йому отримати доступ до даних користувача і відправляти їх на китайські сервери, в тому числі керовані Tencent і Alibaba Group Holdings. Подивимося, чим закінчиться цей скандал, який неймовірно швидко набирає обертів.

Смартфони Xiaomi

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.