Дослідники комп'ютерної безпеки оголосили про виявлення великої витоку в безпеці Android під назвою StrandHogg . Ця вразливість дозволила хакерам розробити зловмисне програмне забезпечення, здатне красти банківські ідентифікатори і паролі. “У нас є вагомі докази того, що зловмисники використовують StrandHogg для крадіжки конфіденційної інформації”, - повідомив Лиземор Хенсон, експерт з безпеки.

Google Assistant, androidcentral

Уразливість дозволяє шкідливого додатком запитувати дозволу, прикидаючись звичайним додатком. Зловмисник може отримати доступ до будь-якого дозволу, включаючи SMS, фотографії, мікрофон і GPS, що дозволяє їм читати повідомлення, переглядати фотографії, підслуховувати й відслідковувати руху жертви.

Android

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.