У міру розвитку нової системи ми бачимо народження нових функцій, покликаних поліпшити роботу смартфонів. Згідно з новою витік, Android 11 буде оснащений інноваційною функцією Bluetooth. З наступною версією Android, Google впровадить невелику, але дуже приємну функцію для активних з'єднань Bluetooth.

Bluetooth 5.1

В Android 11 переклад телефону в режим польоту не призведе до автоматичного відключення Bluetooth. Замість цього операційна система буде визначати стан з'єднання Bluetooth. Іншими словами, при переході в “режим польоту”, система і далі буде тримати зв'язок зі сторонніми пристроями. Досить зручна штука, якщо ви не бажаєте відповідати на дзвінки, але хочете послухати музику за допомогою бездротових колонок.

Bluetooth 5.1

Це нововведення очікується з Android 11, про це повідомили інсайдери, які розбираються в системному коді ОС.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.