Google і IBM можуть боротися за квантове перевагу, але Amazon в даний час щасливі бути посередником - сьогодні компанія оголошує про запуск перегляду Amazon Braket. По суті, це сервіс для квантових обчислень, з якими не зможе впоратися звичайний комп'ютер. Компанія хоче продавати ці обчислення.

Amazon

наприклад, деякі симуляції або завдання вимагають занадто багато обчислень, з якими не впорається навіть самий потужний комп'ютер на ринку. У хід йдуть квантові комп'ютери, які можуть обчислювати складні завдання, і при цьому гарантує точність результатів.

Джефф Безос - глава Amazon

Нагадаємо, що компанія Samsung представить Galaxy S11 вже в лютому 2020 року. Втім, витоку вже показують головні фішки цього смартфона. Серед них буде фронтальна камера, яку вбудували в сам екран, а також задня камера, яку розташували в хаотичному порядку

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Для ФОП вступили у дію нові правила

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила нереальний ліхтарик на всі випадки життя. Він може ставати лампою, або навіть зовнішнім акумулятором для девайсом, а міцний корпус дозволяє розбивати скло.

Також Знай.uа писав, що Steam показали 20 найпопулярніших ігор за жовтень 2019 року. Серед них як і інді проекти, так і ААА-ігри.