Смартфон Vivo V17 покажуть публіці вже 9 грудня. Раніше повідомлялося, що це може бути той же телефон Vivo V17, який був офіційно випущений в Росії в листопаді. Тим не менш, стало відомо, що він буде відрізнятися спереду і ззаду. 91mobiles поділився оприлюдненими відео про телефон Vivo V17, який з'явиться в Індії, щоб продемонструвати його дизайн в реальному часі.

Прямокутний модуль камери знаходиться у верхньому лівому кутку задньої частини. Він включає в себе чотири камери, розташовані у формі букви L, а також світлодіодний спалах.

Vivo V17, gizmochina

Також компанія вирішила змінити розташування фронтальної камери.

Нагадаємо, що компанія Samsung представить Galaxy S11 вже в лютому 2020 року. Втім, витоку вже показують головні фішки цього смартфона. Серед них буде фронтальна камера, яку вбудували в сам екран, а також задня камера, яку розташували в хаотичному порядку

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила нереальний ліхтарик на всі випадки життя. Він може ставати лампою, або навіть зовнішнім акумулятором для девайсом, а міцний корпус дозволяє розбивати скло.

Також Знай.uа писав, що Steam показали 20 найпопулярніших ігор за жовтень 2019 року. Серед них як і інді проекти, так і ААА-ігри.