Вчені Університету Кертін В Австралії вчені зробили сенсаційне відкриття. Відтак, вони з'ясували що на деякий час у Землі було два супутники. Сталося це після того, коли в атмосферу планети увійшов невеликий метеорит, який захоплений тяжінням став її другим місяцем, пише Science Alert.

За словами дослідників, через те, що швидкість об'єкта, позначеного як DN160822_03, при падінні була досить низькою - 11 кілометрів на секунду, то Землі на час вдалося затримати астероїд. Щоправда, науковці припускають, що це не точна інформація і всього 95-відсотковою вірогідністю метеорит був тимчасовим супутником Землі.

Рожевий місяць

Окрім цього, вчені розповідають, що наразі чисельність небесних тіл, які "захопила" Земля станом на 30 листопада 2019 року становить 21 495 малих астероїдів.

Нагадаємо, вчені збираються відправити експедицію до астероїда Психеї, яка складається з коштовних металів.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, астероїд DF31 може зіткнутися з нашою планетою уже в 2020 році

Також Знай.ua писав, Ілон Маск призначив прибульцям з Нібіру зустріч, запуски ракет всього лише прикриття. Він заявляв, що прибульці не тільки ведуть спостереження за нами, але і іноді заважають запускам і випробуванням ракет його компанії.