Компанія Redmi офіційно оголосила, що глобальні продажі серії Redmi Note 8 перевищили 10 мільйонів одиниць протягом 3 місяців поспіль. Якщо розглядати це в перспективі це означає, що в середньому 110 000 одиниць було продано кожен день. По суті, це абсолютний рекорд для Xiaomi, так і для всього ринку смартфонів.

Redmi Note 8

Redmi Note 8 Pro оснащений 6,53-дюймовим IPS РК-дисплеєм. Він поставляється з процесором Helio G90T з 6 ГБ або 8 ГБ оперативної пам'яті до 128 ГБ сховища UFS 2.1. 64-мегапіксельна камера знаходиться на задній панелі телефону разом з 8-мегапіксельною надширокої камерою, 2-мегапіксельною макро-камерою і 2-мегапіксельним датчиком різкості. Він також оснащений вбудованим сканером відбитків пальців, аудіороз'ємом, NFC і акумулятор на 4500 мАч з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт.

Redmi Note 8

Враховуючи такі характеристики, смартфон просто не міг провалити продажу.

Популярні новини зараз

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумну сушарку для ванної. Гаджет отримав незвичайні функції, таких як дезінфекція рушників і очищення повітря. Обійдеться цей гаджет всього лише 42 долара.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила новий розумний телевізор, ціна якого приємно здивує покупців. За девайс попросять близько 500 доларів, а сам телевізор отримав флагманські для 2019 рік характеристики, так що популярність йому забезпечена.

Також Знай.uа писав, що компанія Google почала активно боротися зі спамерами. Нова система буде аналізувати кожне повідомлення на наявність вірусів, так що користувачі Google Messenger можуть спати спокійно.