У міру появи нової інформації про флагман Galaxy S11, витоку показують все більш чітку картину зовнішнього вигляду смартфона.

Нова витік показує виступ камери ззаду, як це було у старих iPhone. Можливо, компанія вирішила компенсувати товщину смартфона таким дизайном.

Що стосується передньої частини, панель дисплея Galaxy S11 повинна сильно зміниться. Втім, досі невідомо, якими будуть розміри екрана. Можливо, компанія додасть виріз в екрані, або ж впровадить фронтальну камеру в сам екран.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумну сушарку для ванної. Гаджет отримав незвичайні функції, таких як дезінфекція рушників і очищення повітря. Обійдеться цей гаджет всього лише 42 долара.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила новий розумний телевізор, ціна якого приємно здивує покупців. За девайс попросять близько 500 доларів, а сам телевізор отримав флагманські для 2019 рік характеристики, так що популярність йому забезпечена.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Також Знай.uа писав, що компанія Google почала активно боротися зі спамерами. Нова система буде аналізувати кожне повідомлення на наявність вірусів, так що користувачі Google Messenger можуть спати спокійно.