В даний час на ринку є пара смартфонів з гнучкими дисплеями. У нас є такі моделі як Samsung Galaxy Fold і Huawei Mate X. Однак у нас також є менш популярний Royole FlexPai, який є першим в світі складним телефоном.

LG гнучкий смартфон, gizchina

В 2020 році компанія LG може представити черговий гнучкий флагман. Згідно Letsgodigital, новий складаний дизайн телефону LG більше схожий на Huawei Mate X.

останнім часом LG подала заявку на кілька ідей для дизайну телефону. Ці патенти включають в себе складні мобільні телефони з стилусами.

LG гнучкий смартфон, gizchina

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

З запатентованого ескізу та візуальних рішень Letsgodigital, цей телефон має розкладний дизайн, принаймні, з трьома камерами та різними датчиками збоку.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумну сушарку для ванної. Гаджет отримав незвичайні функції, таких як дезінфекція рушників і очищення повітря. Обійдеться цей гаджет всього лише 42 долара.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила новий розумний телевізор, ціна якого приємно здивує покупців. За девайс попросять близько 500 доларів, а сам телевізор отримав флагманські для 2019 рік характеристики, так що популярність йому забезпечена.

Також Знай.uа писав, що компанія Google почала активно боротися зі спамерами. Нова система буде аналізувати кожне повідомлення на наявність вірусів, так що користувачі Google Messenger можуть спати спокійно.