Китай почне штрафувати користувачів мережі за розповсюдження підроблених новин і вводять в оману відеороликів, створених з використанням штучного інтелекту, також відомого какDeepFake. Нове правило, про якому раніше повідомляло агентство Reuters, забороняє публікацію в Інтернеті неправдивих відомостей або фальшивих відеороликів без належного розкриття того факту, що дане повідомлення було створено з використанням технологій AI або VR. Кримінального злочину не уникнути.

DeepFake відео, The Verge

Правила набирають чинності з 1 січня 2020 року і будуть застосовуватися Адміністрацією Кіберпростору Китаю.

Повідомляється, що уряд Китаю залишає за собою право переслідувати в судовому порядку як користувачів, так і служби розміщення зображень і відео, за недотримання цих правил. Аналогічні правила діють і в США.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумну сушарку для ванної. Гаджет отримав незвичайні функції, таких як дезінфекція рушників і очищення повітря. Обійдеться цей гаджет всього лише 42 долара.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила новий розумний телевізор, ціна якого приємно здивує покупців. За девайс попросять близько 500 доларів, а сам телевізор отримав флагманські для 2019 рік характеристики, так що популярність йому забезпечена.

Також Знай.uа писав, що компанія Google почала активно боротися зі спамерами. Нова система буде аналізувати кожне повідомлення на наявність вірусів, так що користувачі Google Messenger можуть спати спокійно.