Нові ноутбуки Honor MagicBook 15 і MagicBook 15 з Linux вже офіційно надійшли в продаж. Ноутбуки будуть доступні в Китаї на торгових центрах Huawei Honor, Jingdong і Tmall.

Серія Honor MagicBook 15 була офіційно випущена 26 листопада. Ноутбуки отримали типовий суцільнометалевий дизайн корпуса лінійки MagicBook, при цьому оновлюючи дисплей до більш великої 15,6-дюймової панелі.

HONOR MAGICBOOK 15, gizchina

Компанія також зменшила верхню і бічну панелі, що означало, що камера повинна бути захована всередині клавіатури. У будь-якому випадку, MagicBook 15 має 87% співвідношення екрана до корпуса.

Honor MagicBook 15 доступний у версії для Windows з процесором AMD Ryzen 5 3500U; з чотирьохядерною архітектурою з вісьмома потоками і вбудованою відеокартою Radeon Vega 8. Також є і 8 ГБ двоканальної оперативної пам'яті і 512 ГБ SSD зберігання.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

HONOR MAGICBOOK 15, gizchina

Девайси будуть продаватися від 470 до 550 доларів, в залежності від модифікації.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумну сушарку для ванної. Гаджет отримав незвичайні функції, таких як дезінфекція рушників і очищення повітря. Обійдеться цей гаджет всього лише 42 долара.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила новий розумний телевізор, ціна якого приємно здивує покупців. За девайс попросять близько 500 доларів, а сам телевізор отримав флагманські для 2019 рік характеристики, так що популярність йому забезпечена.

Також Знай.uа писав, що компанія Google почала активно боротися зі спамерами. Нова система буде аналізувати кожне повідомлення на наявність вірусів, так що користувачі Google Messenger можуть спати спокійно.