Компанія Honor представила унікальний девайс, у якого немає конкурентів. Ігровий маршрутизатор Honor Hunter має незвичайний дизайн з гострими краями і сірої забарвленням. Як ніби цього було недостатньо, маршрутизатор також має підсвічування завдяки світлодіоду, прихованого навколо рами.

HONOR HUNTER GAMING ROUTER, gizchina

Роутер Honor має вертикальний тип і обладнаний тридіапазонним чіпом WiFi; включаючи 2,4 ГГц і двочастотні 5 ГГц вбудовані антени. Подвійні антени мають кут нахилу 30 градусів, і вони можуть поліпшити покриття Wi-Fi в горизонтальній і вертикальній площині. У той же час у спеціальному ігровому режимі 5 ГГц використовується X-подібна форма антени, спеціально розроблена для смартфонів, розташованих горизонтально.

HONOR HUNTER GAMING ROUTER, gizchina

Новинка обійдеться покупцеві в 64 долара.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумну сушарку для ванної. Гаджет отримав незвичайні функції, таких як дезінфекція рушників і очищення повітря. Обійдеться цей гаджет всього лише 42 долара.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила новий розумний телевізор, ціна якого приємно здивує покупців. За девайс попросять близько 500 доларів, а сам телевізор отримав флагманські для 2019 рік характеристики, так що популярність йому забезпечена.

Також Знай.uа писав, що компанія Google почала активно боротися зі спамерами. Нова система буде аналізувати кожне повідомлення на наявність вірусів, так що користувачі Google Messenger можуть спати спокійно.