Регулярне видалення невикористовуваних програм зі смартфона (і відключення непотрібних дозволів для додатків) не тільки звільняє додатковий простір для зберігання, але і допомагає захистити ваші особисті дані. Приклад: кілька сторонніх додатків для Android нещодавно були замішані в порушенні даних, яке торкнулося мільйони користувачів Facebook і Twitter.

Смартфони Xiaomi

Twitter розкрив подробиці атаки в понеділок. Ряд сторонніх додатків, що містять шкідливе програмне забезпечення, змогли використовувати уразливості на пристроях Android для доступу до певної інформації облікового запису Twitter і Facebook. Twitter запевняє користувачів, що це не була спроба взяти під контроль чий аккаунт, але програми все ще могли отримувати доступ до особистої інформації, такої як імена і навіть стать, а також імена користувачів і електронні листи.

Смартфони Xiaomi

Таких випадків нехай і не так вже й багато, але розробники отримати доступ до вашого аккаунту, навіть якщо ви не заходите в додаток.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, що Facebook тестує унікальний “темний режим” для Android.

Як повідомляв Знай.uа компанія Steam масово видаляє гри з бібліотеки.

Також Знай.uа писав, що Lamborghini представила концепт нереального гіперкара, який так і не надійде в серійне виробництво.