На краудфандингової майданчику Kickstarter китайська компанія Anyware зареєструвала проект по збору коштів на виробництво спеціальної приставки PhoneBook, з допомогою якої можна буде перетворити смартфон на основі операційної системи ОС Android в ноутбук. Звучить круто, але у цієї ідеї є величезна кількість недоліків, серед яких відсутність належної системи захисту, а також проблеми зі слабкими смартфонами.

Anyware, голос

Розробники PhoneBook кажуть, що це “перше в світі пристрій, що забезпечує підтримку мобільних ігор з повноцінною клавіатурою і мишкою на великому екрані". Це недоступно, наприклад, у концепції Samsung DeX. Звучить круто, але варто дочекатися офіційних продажів, щоб упевнитися в успіх стартапу.

Anyware, голос

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.