Сучасні технології не стоять на місці, і з кожним роком виробники смартфонів вигадують все новіші фішки. Серед них виявилася і нова ідея LG.

Всесвітня організація інтелектуальної власності опублікувала патентну документацію на пристрій LG з гнучким дисплеєм. Однак, в цей раз дисплей не буде згинатися в усі сторони. В цей раз розробники придумали телефон, який можна буде перетворити смартфон на планшет, повідомляє ресурс LetsGoDigital.

Нова розробка LG, LetsGoDigital

Новий LG буде обладнаний екраном, який може скручуватися. У складеному стані частину екрана буде знаходитися всередині корпусу. На перший погляд, цей пристрій виглядатиме як звичайний смартфон.

Але якщо власник захоче розтягнути екран, то його смартфон перетвориться в справжній планшет. Бічні частини збираються зробити потовщеними, щоб тримати пристрій було зручно.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Нова розробка LG, LetsGoDigital

У проектній документації можна побачити, що рамок зверху і знизу на цьому смартфоні не видно. Не помічені в документації також ні фронтальна, ні основна камера. Поки що не відомо, чи стане розробка комерційним продуктом.

Нагадаємо, раніше SMS знайшли безкоштовну заміну: компанія Google реалізувала в Android новий спосіб обміну повідомленнями.

Також Знай.uа писав, що Xiaomi представила мопед-трансформер розміром з аркуш паперу: фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Microsoft Surface Pro 7 розчарував експертів: одноразовий ноутбук.