Дослідниками в сфері безпеки з “Лабораторії Касперського” виявили нове шкідливе ПЗ, яке отримало назву Reductor.

Про це повідомляє Хвиля.

Reductor — це троян віддаленого доступу (RAT), який залишає заражену систему відкритою для мережевих вразливостей. Зловмисник може завантажувати, завантажувати і запускати файли на пристрої жертви, причому без його відома, так що завантаження різних файлів може здійснюватися без відома власника у фоновому режимі.

Однак, головним завданням нового вірусу полягає у стеженні за користувачами в браузері. Дослідники кажуть, що Редуктор використовується для кібершпіонажу на дипломатичних територіях, які є частиною пострадянських республік, відомих як Співдружність Незалежних Держав. Настійно не рекомендуємо завантажувати або відкривати файли від незнайомих людей в мережі.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.