Компанія Harley Davidson має намір випустити кілька електричних велосипедів. Фотографії перших прототипів вже опубліковані в інтернеті, передає Electrek. Виглядають велосипеди дуже дивно, враховуючи, що виробництво велосипедів та мотоциклів кардинально відрізняється.

В рамках щорічного мітингу дилерів компанія офіційно оголосила про свій вихід на ринок електровелосипедів. Поки що лінійка представлена трьома моделями - дві типу міських step over і один step-through. Джерело в Harley-Davidson підтвердив Electrek справжність прототипів зображень. Втім, крутих фішок, судячи по зовнішньому вигляду в них не буде.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На жаль, ніяких технічних характеристик компанія поки що не оприлюднила. Судячи з фото, електричні велосипеди оснащені і звичними педалями і двигунами середнього приводу, але от про ціни поки говорити рано.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.