Компанія Google провела редизайн фірмового магазину контенту Google Play, який був приведений у відповідність з вимогами Material Design. Тепер же популярний сервіс отримав оновлений дизайн, щоб підходити під загальний дизайн Android.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За даними компанії, магазин контенту щомісяця відвідують понад 2 млрд користувачів у пошуках потрібних додатків, ігор і іншого цифрового контента. Саме тому будь-яка зміна, покликане поліпшити зручність його використання, надзвичайно важливо. Втім, компанія вже давно планувала впровадити це оновлення, яке не має працювати з перебоями.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Тепер же дизайн дозволяє користувача звертати уваги на основну інформацію, що позитивно позначиться на продажах додатків.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.