Ресурс Slashleaks опублікував нібито живе фото нового смартфона Redmi Note 8 Pro, який знаходиться в руці користувача. Втім, складається відчуття, що це рендер, який “вкладений” в руку за допомогою графічного редактора.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На жаль, зараз ця сторінка видалена, але Інтернет пам'ятає все. Поки що точно з'ясувати справжність фото не вийде, але і чекати виходу смартфона залишилося недовго. Глава компанії повідомив, що гаджет покажуть світу вже 28 серпня.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зображення підтверджує те, що ми вже бачили на рекламних банерах, опублікованих розробниками: основна камера розташована в центральній верхній частині задньої панелі, її модулі розташовані вертикально. Втім, про все це користувачі мережі дізналися ще місяць тому. До того ж, було очевидним той факт, що нова версія смартфона все ж з'явиться на прилавках, причому дуже скоро, враховуючи популярність Redmi 7.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.