Компанія Great Wall представила новий пікап під ім'ям Pao, який здивує користувачів своєю місткістю.

Це перший пікап Great Wall, який отримав пружинну підвіску всіх коліс. Задня підвіска - залежна. Застосовується підключається передній привід, є роздавальна коробка. Очікується також поява і версії для серйозного бездоріжжя – з трьома блокуваннями. А ось самий бюджетний варіант буде тільки із заднім приводом. Втім, для любителів міського середовища і задній привід більш ніж відповідний.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В рух пікап призводить дволітровий бензиновий агрегат, який видає 190 кінських сил.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Зовнішність Great Wall Pao перегукується з японськими позашляховиками, досить подивитися на характерну решітку радіатора. Салон в топової комплектації приємно здивує. Втім, не варто забувати, що цей автомобіль абсолютно китайський, та й ціна буде відповідною.

Повідомляється, що ціна буде в районі від 18 до 23 тисяч доларів, залежно від комплектації. Відмінне рішення для тих, хто не хоче витрачати багато грошей на покупку місткого пікапа.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.