Компанія Xiaomi провела захід Future Image Technology Communication Meeting в Пекіні, на якому поділилася деякими подробицями про своїх майбутніх камерофонах. Звичайно ж, мова йде про Redmi Note 8, які покажуть вже найближчим часом. Популярність смартфонів вже забезпечена, якщо врахувати, що їх попередник здивував публіку.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Виробник офіційно підтвердив, що випустить смартфон Redmi з камерою Samsung ISOCELL Bright GW1 на 64 Мп. Цей сенсор використовує 1/1.7-дюймовий надвеликої датчик, який на 38% більше, ніж у попередника. Також GW1 отримав функцію об'єднання чотирьох пікселів в один, гібридний 3D HDR, “розумне” ISO і технологію ISOCELL Plus. Вона забезпечує високу передачу кольору і підвищує чутливість на 15%. Звичайно ж, все це цифри, і буде цікаво подивитися, наскільки візуально нова камера робить знімки краще.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тепер же стало відомо, що смартфон покажуть до кінця серпня, так що чекати залишилося недовго.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.