На початку цього тижня компанія Samsung офіційно представила датчик зображення ISOCELL Bright НМХс рекордним дозволом в 108 мегапікселів. Тепер в мережі з'являється інформація про те, які і чиї смартфони отримають камеру з таким датчиком. Втім, ніхто і не сумнівався, що топові гаджети від компаній-розробників отримають нові камери першими. Враховуючи, що цінники на смартфони будуть перевищувати 500, або навіть тисячу доларів, цілком логічно, що камера повинна бути точно передовій.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Перший претендент - Xiaomi Mi Mix 4. Ще на презентації ISOCELL Bright HMX представники Samsung пообіцяли випустити смартфон з цим датчиком, але який саме і коли - не уточнили. Враховуючи можливості камери, виробникові доведеться впровадити цю систему в корпус смартфона, що не так вже й просто.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Джерела кажуть, що це буде новий флагман Xiaomi Mi Mix 4, яким раніше приписували 64-мегапіксельний Samsung ISOCELL Bright GW1. За чутками, деякий час 108 Мп датчиком буде ексклюзивною фішкою флагмана Xiaomi.

Презентація Xiaomi Mi Mix 4 очікується вже у вересні цього року.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.