Нині найбільш сучасним спортивним браслетом на ринку є Xiaomi Mi Band 4, проте вже в наступному році в продаж надійде його наступник, який обіцяє стати краще в усіх відношеннях, як з точки зору функціональних можливостей, так і щодо зовнішнього вигляду.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.uа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Це дає нам зрозуміти, що в 2020 році вийде новий браслет під назвою Xiaomi Mi Band 5, який точно шокує користувачів своїм функціоналом.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Спочатку зайнятися його розробкою планувалося тільки в четвертому кварталі 2019 року, але величезний попит на подібні наручні гаджети призвів до того, що його створення почалося вже зараз, тоді як він повинен вийти в червні 2020 року. Відомо, що Xiaomi Mi Band 5 зможе порадувати всіх покупців великим 1,2-дюймовим OLED-екраном з підтримкою сенсорного управління, а дисплей звичайно ж буде кольоровим, тому що тепер ніяк інакше бути просто не може. За захист матриці відповідатиме загартоване скло, що володіє при цьому олеофобним покриттям. Враховуючи, як конкуренти створюють свої смарт-браслети, користувачі точно отримають сенсорний екран, та ще й кольоровий. Правда, це вплине на автономність роботи.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.