В мережі показали знімки з дуже необічнім ЗАЗ 965 у світі. Виглядає яскраво, широко і низько. Втім, на цьому його унікальність не закінчується. Повідомляється, що власники авто вклали в нього величезну кількість грошей і сил, щоб ця модель здивувала публіку і весь світ.

В цьому автомобілі точно достатньо “приколів”: з ящика рукавички висуваються додаткові прилади, на місці попільнички - зарядка для смартфона, а повітроводи кондиціонера вбудовані в спікери аудіосистеми. Правда, виглядає цілком гармонійно.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А ще - каркас безпеки, спортивні ковші і чотирьохточкові ремені, система пожежогасіння, фари від Harley-Davidson, а також платформу і двигун від Lotus Exige Cup. Так, все вірно. Така начинка точно здивує навіть запеклого автолюбителя, але під капотом все ще крутіше.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Потужність 1,8-літрового мотора становить 260 л. с., а максимальна швидкість досягає 220 км/ч. Після модифікації Запорожець оцінюють в 300 тис дол або 7,6 млн грн.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.