На краудфандингу Xiaomi представлений новий електровелосипед HIMO C16, який можна назвати сімейним. Він має два сидіння, один з яких призначається для пасажира. Спереду передбачена зручна корзина для транспортування речей. Судячи по зовнішньому вигляду, він більше нагадує мопед. Правда, діаметр коліс не такий вже і великий, так що він стане в нагоді тільки для переміщення в межах міста.

Загальна вантажопідйомність становить 100 кг, при цьому вага самого велосипеда - 32,5 кг Це з урахуванням акумулятора на 12·ч, який для підзарядки потрібно витягувати з велосипеда. Так, вага трохи лякає, але така плата за електровелосипед.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Повний запас енергії забезпечує дальність ходу 55-75 км. Двигуна можна допомагати педалями, а можна просто скласти ноги на невелику підставку і насолоджуватися дорогою. Максимальна швидкість пересування — 25 км/ч. Таке обмеження стоїть у всіх велосипедах.

Велосипед обійдеться в 7200 гривень, що зробить його максимально доступним.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.