Після того, як в липні було припинено виробництво сімейства Beetle в лінійці Volkswagen не залишилося ні одного автомобіля з відкритим верхом. Цю несправедливість покликаний виправити Volkswagen T-Roc Cabriolet. Правда, виглядає він дуже дивно, навіть для автомобіля від німецького концерну.

Дебют відкритого Ти-Року був анонсований ще в минулому році і ось нарешті модель постала перед нами у всій красі. І хоча може здатися, що це стоковий версія, якої прибрали дах, зміни в корпусі все ж є.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Колісна база кросовера збільшилася на 37 мм, а загальна довжина виросла на 34 мм. Крім того, T-Roc Cabriolet має посилені елементи в днище, бічних панелях, дверях і рами вітрового скла, які зберігають належну жорсткість кузова, компенсуючи відсутність даху. Правда, у даху є свої примхи.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Тканинний верх забирається всього за 9 секунд на швидкості до 30 км/ч. Правда, це все ще досить довго, особливо, коли починається зливової раптовий дощ. При складеному даху обсяг багажника зменшується з 284 до 161 літра. Однак для покупців кабріолетів практичність стоїть далеко не на першому місці.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.