Операційна система Android встановлена на восьми з десяти смартфонів у світі, зазначається в дослідженні Bloomberg. Це означає, що Apple захопила лише невелику частину користувачів смартфонів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На думку видання, до домінування Android у світі спричинили три причини: корпорація Google та її сервіси, компанія Samsung - гігант у світі електроніки та Китай, як країна з швидким розвитком економіки і мільярдною аудиторією споживачів. Звичайно, Apple і iPhone до цих пір не користується популярністю на території Китаю, що теж дає про себе знати.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Bloomberg відзначає, що незважаючи на те, що в 2010 році, засновник компанії Apple Стів Джобс заявив, що збирається "знищити Android", його плани не збулися.

У дослідженні сказано, що в 2012 році продажі телефонів з ОС Android в шість разів перевищили продажі 2010 року і в співвідношенні 4 до 1 продажі iPhone. Схоже, Apple не скоро зможе наздогнати Android, враховуючи кількість смартфонів на ринку саме з цієї ОС.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.