Huawei значно активізувала свої зусилля для створення власної ОС після того, як американським компаніям, серед яких Google і Qualcomm, заборонили співробітництво на фоні конфлікту китайського виробника з урядом США в травні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

І хоча Трамп пообіцяв зняти санкції з Huawei, компанія не хоче відмовлятися від власної ОС, і випустить перший телефон з HongMeng OS вже до кінця цього року. Відразу відзначимо, що прошивка не сильно відрізняється від Android,

Популярні новини зараз

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інсайдери повідомляють, що пристрій середнього класу може коштувати близько 2000 юанів ($ 288). Метою бюджетника буде привернення уваги та залучення розробників та користувачів до участі в екосистемі, яка створюється для того, щоб конкурувати з ОС Android від Google. Можливо, нова ОС буде доступна і на інших смартфонах, але про це говорити ще зарано.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.