Корейський автовиробник Hyundai випустив перший автомобіль з новим поколінням сонячних панелей на даху - їх встановили на гібридний седан Sonata Hybrid 2020. Автомобіль виглядає досить футуристично, а сонячні панелі здивували користувачів. будемо сподіватися, що їх не так просто зняти з автомобіля в нічний час доби.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За запевненням компанії, якщо новинку залишити на сонці на шість годин, сонячна панель зможе зарядити акумулятор на 30-60%. Згідно з розрахунками, за рік така система економить бензину на 1300 км шляху, що автомобіль проїде на чистій енергії. Враховуючи вартість палива, це величезна економія.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: життя кардинально зміниться

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Продажу Sonata Hybrid 2020 в Південній Кореї вже почалися. Ціна нової моделі стартує від $23400. Пізніше Hyundai обіцяє вивести новинку на ринок Північної Америки, з приводу продажу в Європі даних поки немає. Що стосується ціни, вона точно порадує користувачів, враховуючи можливості авто.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.