Google анонсувала нову функцію популярного браузера Chrome, націлену на захист користувачів від завантаження шкідливих файлів.

Нова програма під назвою Advanced Protection активується за кілька секунд і запобігає “вторгнення” шкідників з інтернету незалежно від наявності антивіруса на комп'ютері. Іншими словами, система перевіряє файл на наявність шкідливих вірусів, а вже потім дозволяє завантажувати його на ПК, якщо вірусів не було виявлено.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Активувати нову функцію можна на офіційній сторінці розділу “Додатковий захист” після придбання платних електронних ключів. Такі заходи захисту облікового запису актуальні для політиків, журналістів, бізнесменів і людей, для яких особливо важлива конфіденційність даних. Відзначимо, що система платна, і швидше за все, вона не призначена для звичайних користувачів. Швидше за все, така система стане у нагоді для корпорацій, які турбуються про власний захист.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.