Управління по патентах і товарних знаків США опублікувало патент Samsung на контактні лінзи доповненої реальності. Схоже, компанія не планує випустити окуляри доповненої реальності, і відразу спробувала замахнутися на лінзи, які зможуть виводити додаткову інформацію.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Корейська компанія винайшла спеціалізовані контактні лінзи з вбудованою прихованою камерою, повідомляється на сайті Patently Mobile.

Популярні новини зараз

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Основною перевагою контактних лінз Samsung є те, що вони в першу чергу призначені для реалізації доповненої реальності. Такі лінзи здатні чітко надавати інформацію незалежно від руху користувача, фокусної відстані і збільшення кута огляду. Правда, якщо згадати схожий проект Google Glass від пошуковика, то окуляри доповненої реальності можуть візвать косоокість, що сильно зіпсувало відчуття від використання гаджета.

На жаль, про дату виходу і про ціну інформації немає.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.