Прозорість – основа політики, яку веде Apple. Однак, все трохи інакше. Нещодавно був скандал у мережі, в якій виявилося, що Apple прослуховує особисті розмови користувачів з допомогою Siri. Звичайно ж, таке не сподобалося користувачам, але є вихід із ситуації. Можна просто змусити Siri видалити всі записи.

Прекрасна новина!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Показати ще
  • Щоб змусити Apple видалити зі своїх серверів всі ваші розмови, які коли-небудь були записані, необхідно перейти в “Налаштування” - “Siri і Пошук”;

  • Тут вимкніть виклик Siri командою “Привіт, Siri”, а також по натисненню на кнопку “Додому” або клавішу живлення;

  • Тепер перейдіть в “Основні” - “Клавіатура” - “Клавіатури”, вимкніть параметр “Диктування”.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Всі ці налаштування займуть лише 2 хвилини вашого часу, зате вас не будуть прослуховувати. У всякому разі, відкрито. Як не дивно, але саме ці дії не тільки відключають роботу голосових служб, але і є для Apple командою видалення збережених записів.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.