Компанії Razer NIO об'єдналися для того, щоб випустити спеціальну версію електрокара ES6 Night Explorer Limited Edition. Він отримав яскравий дизайн від геймерського бренду і непогану начинку. Втім, автомобіль виглядає яскраво, і він точно не підійде для сімейних поїздок на пікнік.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Отже, це електричний позашляховик з фірмовим неоновим логотипом Razer зеленого кольору і підсвічуванням Chroma. Є система напівавтоматичного керування NIO Pilot і інтелектуальний помічник NOMI. Звичайно ж, Razer не могла не додати кілька крутих функцій, щоб залучити геймерів.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За один такий позашляховик просять 67 419 доларів. Але таких машин обмежена кількість - всього випущено 88 електрокарів. ES6 Night Explorer Limited Edition представили на виставці ChinaJoy, незабаром стартують продажі в Китаї. Добереться автомобіль до інших країн — невідомо.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.