Apple початку перенесення виробництва з Китаю до В'єтнаму в спробі уникнути підвищених імпортних мит, введених США в рамках торгової війни, пише The New York Times. Схоже, компанія вирішила не відмовлятися від своїх планів, і неспішно залишає Китай, щоб уникнути підвищення цін на власні гаджети.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Проте, варто відзначити, що не тільки яблучна корпорація перебирається до В'єтнаму. Перш орієнтиром для всіх був Samsung, виробляє у В'єтнамі половину смартфонів. Також потужності переносять виробник ігрових приставок Nintendo, тайванський виробник електроніки Foxconn.

Популярні новини зараз

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Можливо, компанія вдасться знизити ціни на продукцію, так як робоча сила у В'єтнамі набагато дешевше.

Нагадаємо, що нейромережа навчили створювати джаз-музику. Експерти змогли навчити нейромережа з допомогою джаз-композицій створювати свою музику, причому в реальному часі. Її можна послухати, причому абсолютно безкоштовно. Подібних проектів ще не було в мережі, тому на цей звернути увагу точно варто.

Як повідомляв Знай.uа, смартфон Xiaomi Redmi Note 8 приємно здивує користувачів. Повідомляється, що гаджет отримає камеру на 64-мегапікселя, і це при тому, що смартфон буде вважати бюджетником. Знаючи цінову політику Redmi, смартфон точно не буде коштувати дорожче 300 доларів, так що смартфон вже став популярним до виходу. Враховуючи, що попередній смартфон до цих пір користується величезною популярністю, першу партію цього девайса розберуть всього за кілька секунд, так що смартфон відразу після презентації точно не вийде. У всякому разі для тих, хто живе за межами Китаю.

Також Знай.uа писав, що Google Pixel 4 обзаведеться крутий начинкою. Пошуковик вже підтвердив, що смартфон отримає функцію радара, що дозволить управляти іншими гаджетами віддалено.