Компанія Google буде видаляти розширення для Chrome, збирають багато даних про користувачів. Це означає, що компанія зайнялася захистом користувачів, хоч у неї це виходить далеко не все, та й пізно.

Нова політика Google набирає чинності з 15 жовтня 2019 року.

Нагадаємо, що в магазині Chrome Web Store на даний момент доступні близько 180 000 розширень для браузера Chrome.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Ми вимагаємо від розширень запитувати доступ до мінімально можливої кількості даних. Раніше ми закликали розробників до цього, зараз це стало вимогою для всіх додатків", - сказано в блозі компанії. Схоже, компанія не бажає потім віддуватися за те, що шкідливі програми будуть красти дані користувачів.

Раніше політику поводження з даними повинні були публікувати додатки, у яких є доступ до чутливих даними. Тепер це повинні робити все розширення, що працюють з призначеним для користувача контентом і спілкуванням. Тепер розробники будуть запитувати тільки ті дані, які потрібні для роботи розширення.

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.