На сторінці ASUS ROG Phone 2 за два дні відзначилися вже майже 2,5 мільйона осіб. Очевидно, що такий високий інтерес до новинки обумовлений грамотної цінової політикою виробника – базова версія ROG Phone 2 з 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ флеш-пам'яті в Китаї пропонується за дуже привабливою ціною в 500 доларів. Ігровий смартфон здивує користувачів не тільки величезною потужністю, але і відмінними показниками об'єму акумулятора, відмінним екраном, який не дряпається і не нагрівається, а також оптимізованою системою охолодження.

Всього ж ASUS пропонує шість модифікацій ROG Phone 2 в ціновому діапазоні від 500 до 1900 доларів. Топова отримає безліч додаткових аксесуарів. Перша партія ASUS ROG Phone 2 повинна надійти в продаж в Китаї 31 липня. При такій кількості потенційних покупців вона явно буде швидко розпродана і багато людей не зможуть придбати смартфон. Для всіх інших радимо запастися терпінням, і попередньо замовити гаджет, щоб отримати його при відвантаження другої партії девайсів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Малоймовірно, що ASUS розраховувала на такий високий попит і запасла достатню кількість смартфонів. Тому з великою ймовірністю перший час ця модель буде в дефіциті.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

На жаль, до України цей смартфон поки не добрався.

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.