На сайті Slashleaks опублікували нове зображення планшета Samsung Galaxy Tab S6, який має бути представлений, імовірно, в серпні цього року. Можливо, його покажуть одночасно з флагманським Samsung Galaxy Note 10, який покажуть вже в перший тиждень серпня. Правда, цінник на флагман буде близько 1200 доларів.

Нагадаємо, цей флагманський планшет буде побудований на базі однокристальних системі Snapdragon 855, діагональ екрану складе 10,5 дюйма, він отримає 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам'яті. Судячи по характеристиках, можна сміливо заявити, що він буде флагманським, і стане головним конкурентом iPad від Apple.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Рендер демонструє нам планшет разом з клавіатурою, яка в складеному стані захищає екран пристрою від пошкоджень, а також стилусом. Останній повинен кріпитися на задній панелі пристрою. Таким чином, планшет перетворюється на повноцінний ПК. Щоправда, невідомо, чи можна додати комп'ютерну мишку.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Ще однією особливістю новинки стане здвоєна основна камера з датчиками зображення роздільною здатністю 13 і 5 Мп. Фронтальна камера буде 8-мегапіксельною.

В якості операційної системи буде виступати Android 9 Pie.

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.