Пізно ввечері 24 липня Tesla опублікувала звіт за другий квартал 2019 фінансового року, який виявився для компанії збитковим, незважаючи на рекордну кількість вироблених (87 048 штук) і відвантажених (95 356 штук) за звітний період автомобілів. Одночасно Ілон Маск оголосив, що Джеффрі Брайан (Джей Бі) Штробель, співзасновник і технічний директор Tesla, залишає компанію. Схоже, у компанії сьогодні справи йдуть не так добре, як хотілося б. І якщо продажі продовжують зростати, то збитки не припиняються.

У зв'язку з цим, акції Tesla почали дешевшати ще на позабіржових торгах. З відкриттям торгів у четвер, 25 липня, все стало ще гірше.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Якщо на момент закриття торгів 24 липня акції компанії коштували $264,88 за штуку, то на момент відкриття торгів на наступний день їх ціна вже становила $232,75. Тобто, падіння склало близько 12%. Є велика ймовірність того, що компанія збанкрутує, якщо не обзаведеться підтримкою інвесторів.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.