Американське космічне агентство NASA показало "світіння" земної атмосфери. Відповідний знімок опублікували в офіційному акаунті NASA в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Акаунт iss присвячений життю космонавтів на Міжнародній космічній станції. Унікальне "світіння" вдалося зняти з МКС над Тихим океаном між Гаваями і Мексикою.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

"Кінець Землі та атмосфера, яка запалюється променями Сонця в період між днем і ніччю. Світло Місяця і зоряного Чумацького Шляху просвічують фон, коли Міжнародна космічна станція оберталася в 257 милях над Тихим океаном між Гаваями і Мексикою", — йдеться у підписі до знімків.

Раніше повідомлялося, що рідкісне повне сонячне затемнення вдалося сфотографувати китайському окололунному супутнику і погодного з супутника NASA. Захоплюючі знімки рідкісного повного затемнення над Чилі та Аргентиною були зроблені супутником, який обертається навколо Місяця.

Повне сонячне затемнення відобразив китайський супутник DSLWP-B вагою 47 кг, запущений у травні 2018 року, і який зараз перебуває на орбіті Місяця. DSLWP-B був запущений разом з іншим китайським окололунным орбітальним зондом Цюэцяо, який використовується в місії "Чан'е-4".

Нагадаємо, повне сонячне затемнення зняли з космосу.

Як повідомляв Знай. ua, Puma і NASA випустила унікальні кросівки.

Також Знай. ua писав, що зонд успішно сів на астероїд, який зможе знищити все живе.