Наступний флагманський планшет Samsung Galaxy Tab S6 офіційно буде представлений тільки 7 серпня - разом з розумними годинами Galaxy Watch Active 2 він супроводить довгоочікувану прем'єру флагманських смартфонів серії Galaxy Note10. Звичайно, ми вже дізналися практично все про планшеті, щоб ви знали, чи потрібен він вам чи ні. Правда, ціни будуть кусатися, в цьому сумніватися точно не варто.

Зображення дозволяють переконатися, що ніяких кардинальних змін у дизайні нового Galaxy Tab S6 порівняно з добре знайомою нам моделлю Galaxy Tab S5e, яка вийшла на початку року і вийшла вельми вдалою, не буде. Серед іншого, варто відзначити наявність подвійної камери, а також рамки навколо екрану інших розмірів. В усьому іншому відмінностей практично не спостерігається.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Характеристики Samsung Galaxy Tab S6 теж вже відомі: SoC Snapdragon 855, екран 10,5 дюйма з сенсором відбитків пальців під самим екраном, 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам'яті, основна камера з модулями 13 і 5 Мп, фронтальна на 8 Мп, а також Android 9 Pie з коробки.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Про ціни поки говорити рано, але девайс буде явно дорожче 500 доларів, якщо навіть не тисячі доларів. Нагадаємо, що з попередником були проблеми - модуль бездротової мережі працював нестабільно, якщо планшет перевернути в горизонтальне положення.

Нагадаємо, що хакери навчилися зламувати будь акаунт Instagram. Що дивно, хакери не зламують соцмережу, а лише користуються уразливими, які не змогла виправити компанія Facebook. Зазначимо, що на сьогоднішній день хакери обіцяють зламати будь-який аккаунт всього за 150 доларів, так що ваші дані під загрозою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google, яка займається розробкою Android 10.0 Q, опублікувала список смартфонів, які зможуть оновитися до актуальної версії прошивки. Втім, варто відзначити, що серед смартфонів у списку більшість тих, які з'явилися на ринку ще в 2019 році.

Також Знай.uа писав, що компанія Google готує власну соцмережу. Втім, вона відрізняється від Facebook і Instagram. Замість набридливих фотографій і новинних стрічок спільноти, які будуть мати спільні інтереси. Таким чином, компанія хоче обігнати Instagram за популярністю, якщо це взагалі можливо.